Waar: Kantine KFC Wechelderzande

Wanneer:  vrijdag 31 januari 2014 19u00

De rode draad van deze avond zijn de verschillende gistingswijzen die toegepast worden bij het bereiden van bier. Lage gisting, hoge gisting, spontane gisting, gemengde gisting,….

Tijdens deze twee uur durende degustatie zal je volledig worden ondergedompeld in de wereld van het bier door de smakelijke en  professionele uitleg die gegeven door biersommelier Patrick Dhondt.

Tijdens de degustatie worden er een zestal bieren geproefd, telkens van een ander  gistingsproces. Nadien kan er geproefd worden van een 30 tal verschillende bieren waaronder de meest exclusieve trappisten zoals de Westvletteren 12°, De Oostenrijkse Engelzell Benno en Gregorius, Oude Oval, Westmalle Extra, enz.

Ook de mensen die houden van de minder zware bieren, lambic bieren, fruit- of zachtere bieren zal er een verfijnd aanbod aanwezig zijn. Dit alles zal geserveerd worden  bij een lekker borrelhapje in een gezellige sfeer en bij rustige achtergrondmuziek.

Een avond dus voor iedereen die wil kennis maken met of zich verder wil verdiepen in de wereld van het bier.

Enkel voor de bierdegustatie van 19u tot 21u dient men vooraf in te schrijven en dit voor maandag 27 januari.  Kostprijs is 15 € per persoon.                                                      

Vanaf 21u is iedereen welkom.

Meer info op www.kfcwechel.be